Xander

Om Xander

Som en entausiastisk syklist har jeg allerede brukt håndsykler i flere år. Jeg foretrekker å sykle gjennom åpne sletter, hvor jeg kan nyte utsikten og føle vinden som blafrer gjennom håret mitt. Avstanden jeg klarte å komme meg gjennom var veldig begrenset på grunn av nivået av ryggmargskaden min. På grunn av dette, dro jeg ut for å lete etter en ny, og bedre, håndsykkel.

Prøve BerkelBike

Det var på den neste Support-beurs (en messe i Utrecht) at jeg begynte jakten på en forbedret oppfølger til min forrige håndsykkel. I mellomtiden prøvde jeg et par andre, inkludert en som var motordreven, men ingen av dem fristet meg. Jeg visste at en hjelpende motor ville gjøre det mulig å sykle lengre avstander.

 Da jeg kom frem til standen BerkelBike hadde, så jeg at noe hadde endret seg. Jeg hadde vurdert å kjøpe en BerkelBike noen år tidligere, men på den tiden var produktet akkurat passert utviklingsstadiet og den så veldig skjør ut. Sykkelen jeg så nå hadde et profesjonelt utseende, og jeg vurderte å investere i en nok en gang, og dro derfra med en god følelse. Det viste seg at BerkelBike hadde en hjelpende motor og kunne lett plasseres på rullestolen min – med den gamle håndsykkelen min måtte jeg flyttes til en seng. Selv en hakekonsoll for elektrostimulasjon og hjelpemotoren kunne bli ordnet.

 
 
Min BerkelBike Opplevelse

I skrivende stund har jeg syklet på BerkelBike i over ett halvt år og jeg kan gledelig si at det var et godt kjøp og har oppfylt alle ønskene mine. Jeg bruker BerkelBike kombinert med Speedbraker når været er for dårlig til å sykle ute eller for å varme opp før jeg forlater huset. Jeg kan også sykle uten elektrostimulasjon, eller bare med armene og uten pedalene, når jeg ønsker å dra på en avslappet tur med vennene mine. Hvis jeg skal komme meg opp en bakke i motvind, eller vil ha hjelp til lengre avstander, gir hjelpemotoren meg det lille ekstra jeg trenger.

Kort sagt, er BerkelBike alt jeg så etter i en håndsykkel, med den store fordelen at jeg kan gjøre den inn til en halvliggende sykkel jeg kan trene hele kroppen min med.

Home Widget 1

This is your first home widget box. To edit please go to Appearance > Widgets and choose 6th widget from the top in area 6 called Home Widget 1. Title is also manageable from widgets as well.

Home Widget 2

This is your second home widget box. To edit please go to Appearance > Widgets and choose 7th widget from the top in area 7 called Home Widget 2. Title is also manageable from widgets as well.

Home Widget 3

This is your third home widget box. To edit please go to Appearance > Widgets and choose 8th widget from the top in area 8 called Home Widget 3. Title is also manageable from widgets as well.

Home Widget 4

This is your third home widget box. To edit please go to Appearance > Widgets and choose 8th widget from the top in area 8 called Home Widget 3. Title is also manageable from widgets as well.