Paul

Her kan du se en direkte kopi av en e-post som Paul har sendt til en arbeider på rygg-avdelingen, selv om de aldri har møttes.
Hei Craig. Jeg har blitt spurt av dr. XXXX om å sende deg litt informasjon om FES sykler. Når jeg så etter FES sykler, gikk jeg for BerkelBike på grunn av følgende:

Det er den eneste i hele verden som kombinerer både hender og bein samtidig. Du kan sykle utendørs. Jeg møtte eieren av firmaet (Rik Berkelmans) og han har virkelig peiling på hva han snakker om!

Produktet er godt utviklet og virkelig støttende. Det fungerer veldig bra innendørs når det er kombinert med den rullende veien og PC programvare. Det er den eneste jeg kunne finne som hadde elektrodene bygget inn i en shorts (alle de andre må tapes på og tas av!).

Du får din helt egen treningsplan (støttet av BerkelBike).

Hvorfor ville jeg bruke FES?

For å holde meg i form og kontrollere vekten min.

Redusere risikoen for liggesår (Gi meg noen rumpeballer å sitte på!).

Forbedre beintetthet.

Redusere spasmer.

Ha muligheten til å sykle sammen med barna mine.

Ulemper

Det er ikke billig!

Shortsen er en god ide, men de er fortsatt vanskelige å få på (men dog enda bedre enn klebige plaster!). De er ikke billige, og jeg er ikke sikker på hvor lenge de vil vare!

BerkelBike er basert i Nederland. Jeg fikk konsultasjon med eieren ansikt til ansikt (veldig imponerende mann). Nå må du gå gjennom leverandører i Storbritannia, og de er fortsatt på vei oppover læringskurven om produktet. Jeg må legge til at støtten jeg fikk fra Da Vinci var veldig god.

Jeg har brukt dette produktet rundt seks uker, og jeg elsker det!

Jeg kan sette opp og bruke sykkelen på egen hånd, jeg har gått ned i vekt, jeg kan se fra treningsplanen min at jeg har kommet i bedre form, jeg har mindre spasmer. Den hardeste biten er å disiplinere meg til å kun følge treningsplanenQuotes (jeg har alltid lyst å bruke den mer!).

Dette er hjemmesiden. Det er en god side som forteller deg alt om FES sykling og produktet: www.berkelbike.com

Vennlig hilsen

Paul

17. juni 2010: “Syklingen går bra, sommeren er endelig her, og jeg sykler utendørs, noe som er fantastisk! Jeg sykler på sykkelen rundt på bygdeveiene våre, og jeg elsker det.”

Home Widget 1

This is your first home widget box. To edit please go to Appearance > Widgets and choose 6th widget from the top in area 6 called Home Widget 1. Title is also manageable from widgets as well.

Home Widget 2

This is your second home widget box. To edit please go to Appearance > Widgets and choose 7th widget from the top in area 7 called Home Widget 2. Title is also manageable from widgets as well.

Home Widget 3

This is your third home widget box. To edit please go to Appearance > Widgets and choose 8th widget from the top in area 8 called Home Widget 3. Title is also manageable from widgets as well.

Home Widget 4

This is your third home widget box. To edit please go to Appearance > Widgets and choose 8th widget from the top in area 8 called Home Widget 3. Title is also manageable from widgets as well.