Guido van Hul

Et brev fra familien

Kjære BerkelBike,

Faren min (G. van Hul, May 7, 1947) spurte om jeg kunne sende deg en e-post med hans opplevelser med sin BerkelBike.

Han har kjøpt en BerkelBike, og han er veldig fornøyd med den. Faren min har diagnosen ALS. I løpet av det første året ble gåing og bevegelser vanskelig.

Han har alltid vært en ivrig idrettsutøver, og elsket å padle. Han kunne være i vannet i timesvis. Men det har han ikke hatt muligheten til på to år nå. Gåing ble vanskelig, og nå bruker han rullator. Han klarer kun å gå noen få meter inne i huset. En fysioterapeut besøker ham tre ganger i uken, for å hjelpe ham å trene beina. Jeg er også en fysioterapeut, og rådgiver ham ofte. De siste månedene har han hatt kraftige spasmer i underkroppen. Frem til for seks måneder siden, klarte han å sykle på trehjulssykkelen sin, fylt med vekter for å holde balansen. Men spasmene tvang ham til å slutte å sykle. ALS. 

ALS

ALS2          Dette brevet var skrevet av datteren til brukeren. 

Han kjørte en BerkelBike på en messe i Utrecht, og han likte det øyeblikkelig. Han bestemte seg for å kjøpe en BerkelBike Pro, og sykler rundt på den regelmessig. Han trenger hjelp med å flytte sykkelen. Likevel er han veldig fornøyd, og angrer på at han ikke kjøpte en BerkelBike tidligere.

Den kombinerte fremdriften av armer og bein gjør det mye lettere å sykle. I følge faren min, er BerkelBike et must for enhver ALS pasient som liker å sykle, men har vanskeligheter med beina.

Vennlig hilsen,

Valerie van Triest